Toukokuu lähestyy ja tuo tullessaan äitienpäivän. Kevät on saapunut pikkuhiljaa ja ihanasti kevätaurinko on jo paljastanut leskenlehdet ja sinivuokot – eivätköhän valkovuokotkin ennätä kukkaan toukokuun toiseen sunnuntaihin mennessä.

Pian on siis aika muistaa äitiä ja meiltä löytyy kivoja lahjaehdotuksia sisutuksesta ja keittiössä häärimisestä pitävälle äidille.

Kevät on kukkien aikaa ja kaikkien äitienpäiväkukkien seuraksi meiltä löydät kauniit ruukut, maljakot ja amppelit. Pehmeän sävyiset kastelukannut ilahduttavat ja ne voi jättää esille sisustuselementiksi kukkien lähelle.

Myös kestokukissa on todella kauniita ja aidon tuntuisia vaihtoehtoja, jotka säilyvät kauniina koko kesän. Äidille valitsisin jonkun kukkivista oksista tai pienen valkovuokkokimpun.

Keittiöön kivoja lahjaideoita ovat rottinkiset esineet: kerrostarjotin tavaroiden säilytykseen, keittörullateline tai kori aterimille. Tarjoiluastoissa on juhlaan sopivia kerrostarjottimia, kakkulautasia ja pienempiä tarjoiluastioita. Ib Laursenin kivat Mynte-astiat tuovat väriä keittiöön.

Valmiiina lahjapakkauksina on tarjolla setti leipovalle äidille sekä drinkkien valmistukseen. Jälkimmäiseen sopivat lisänä ”Drinks on the house”-lasit tai kivat lasinaluset.

Keväiset torkkuhuovat ovat myös kiva lahjaidea kotiin, mökille tai terassille. Ib Laursenin tikattujen peitteiden väri- ja kuviovalikoima on laaja ja peittoa voit hyvin hyödyntää piknik-huopana aurinkoisilla kevätretkillä.

Aurinkoista äitienpäivää!