Kesä on saapunut ja on aika vilkaista uutuuksia, joilla uudistat pihan ja kesäasunnon sisustusta.

Kasvit kuuluvat olennaisesti pihan sisustukseen ja kevään uutuuksista aivan ensimmäiseksi haluan esitellä Ib Laursenin värilliset sinkkiruukut ja niille sopivan oksasäleikön. Värikkäitä ruukkuja voit ripustaa aitaan, parvekkeelle, terassin kaiteeseen tai vaikka puun oksaan ja väreissä on valinnanvaraa – voit valita itseäsi miellyttävän sävyn ja laittaa useamman ruukun riviin tai leikitellä väreillä ja ripustaa säleikköön kaikkia eri värejä. Joka tapauksessa saat kukat esille näyttävästi. Lisäksi sarjaan kuuluvat kastelukannut ovat erittäin toimivia: pitkällä kaatonokalla on helppo kastella amppelikukatkin tarkasti. Ne ovat myös kauniita, joten voit jättää ne näkyville lähelle kasteltavia kukkia.

Meillä on myös iso valikoima ruukkuja ja maljakoita, joilla saat kesän kukat loistamaan. Ihania ideoita ovat esimerkiksi terassin kattoon ripustettavat, roikkuvat Margit-pikkumaljakot, joihin voit poimia uudet kauden kukkaset aina kun haluat muuttaa tunnelmaa.

Kesään kuuluvat myös eväsretket. Voit kattaa piknikin omalle nurmikolle hyödyntäen Ib Laursenin kuviollisia tikkipeittoja sekä istuintyynyjä. Mökkiaamiainen katetaan kauniisti värikkäillä Mynte-astioilla.

Terassin pöydälle sopii Lene Bjerren ulkokäyttöön soveltuva Klaria-pitsiliina ja kattauksessa suosimme kesää henkiviä, rottinkisia yksityiskohtia. Erittäin kätevä käsilaukun muotoinen aterinkori on helppo siirtää sisältä terassille ja takaisin.

Terassille sopivat myös Svaneforsin Alma-tyynynpäälliset, jotka on valmistettu kierrätysmuovista. Ne soveltuvat ulkokäyttöön, kunhan et jätä niitä kaatosateeseen. Ib Laursenin patja valitaan istuinalustaksi terassin sohvalle tai aurinkotuoliin. Sitten vain nauttimaan kesästä!