Toimitustapa

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Lähetämme tilaamasi tuotteet yleensä 1-2 arkipäivän aikana tilauksesta.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. We only deliver in Finland.

Toimituskulut

Postin toimituksiin lisäämme kiinteät käsittely- ja lähetyskulut 7,90 euroa. Huonekalutilausten toimituksesta sovitaan erikseen.

Yli 80€ tilauksissa ilmaiset toimituskulut.

Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan Postiin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä sinulle välittömästi.

Tuotteen palautus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ennen palautusta ole aina yhteydessä meihin. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: info@villavilhelmiina.fi tai puhelimitse numerosta: 040-834 8394.

Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Reklaamatiotapauksissa postimaksun maksaa Sisustus Villa Vilhelmiina.

Reklamointiaika on 14 päivää paketin noutohetkestä. Palautuksista, joista ei ole etukäteen informoitu, veloitamme 10€ erillisen käsittelykulun. Palautusten on rekisteröidyttävä Postin kuljetukseen 2 vrk sisällä palautusilmoituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Jos palautat tuotteen, jonka mukana on tullut kaupanpäällinen, myös kaupanpäällinen tulee palauttaa. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, erityisesti jos ne ovat helposti särkyviä, mieluiten niihin paketteihin joissa ne ovat saapuneetkin. Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta.

Elintarvikkeilla/alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Informoimme Paytrailia palautuksesta sen saavuttua meille ja maksupalautus tapahtuu samalle maksutavalla kuin millä maksu suoritettiin. Jos olet tehnyt tilauksen laskulla tai osamaksulla, informoimme laskutuspalveluntarjoajaa kun palautus on saapunut puotiimme. Erityishuomioitavaa JOUSTO ja Collector-maksuissa: vaikka palauttaisit koko tilauksesi maksettavaksi jää postitusmaksu ja laskutuslisä.

HUOM! Tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet toimituskulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden lähetysmaksun.

Toimipaikkapalautuksena kaupalle palautetun tilauksen tuotteiden peruuttaminen ei onnistu, jos asiakasta ei tavoiteta tai hän ei ole yhteydessä koskien palautunutta pakettia kohtuullisessa ajassa kuluttajasuojalain mukaan.

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen tuotteeseen on uudesta toimituksesta maksettava lähetyskulut 7,90€.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti lähetysten huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät saavu aina ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus kuljetusliikkeeseen välittömästi. Ota myös yhteys meihin info@villavilhelmiina.fi niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Palautettavien tuotteiden pitää olla avaamattomassa pakkauksessa.

Kaupan peruuttaminen

Peruutuksen tekeminen on mahdollista heti tilauksen teon jälkeen, kunnes tilaus on käsitelty tai ennen kuin saat sähköpostiisi tilauksen lähetysseurantakoodin. Voit tehdä peruutuksen puhelimitse tai sähköpostilla. HUOM! Peruuttaminen ei ole mahdollista kun paketti on toimitettu. Noutamatta jättäminen ei vastaa peruutusta.

Pakkausmateriaali

Lähetettävät tuotteet pakkaamme ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneet pahvilaatikot, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Huom. Viiden (5) tuotepalautuksen jälkeen emme valitettavasti voi enää toimittaa lähetyksiä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Sisustus Villa Vilhelmiinan verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Sisustus Villa Vilhelmiinan verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf